Sedmi kamp Andree Lekic od 26.juna do 2.jula u Rumi


Ruma će biti mesto gde će Andrea Lekić po drugi put okupiti talentovanu decu na svom sedmom uzastopnom rukometom kampu. Pored Rume, odlični domaćini kampa bili su tri puta Vrnjačka Banja, a po jednom Ohrid i Vršac.

Ruma je gradić na padinama Fruške Gore, odličnog položaja i saobraćajne povezanosti na svega 65 kilometara od Beograda što je u kombinaciji sa odličnim uslovima za realizaciju planiranih aktivnosti donelo prevagu u odnosu na druge zainteresovane sredine koje su želele da ugoste ovaj medjunarodni kamp.

Predhodnih godina decu je na kampu radovalo prisustvo Kaće Tomašević, Sanje Damnjanović, Jovanke Radičević, Anje Althaus, Dragane Cvijić i Jelene Grubišić tako da će i ovog leta sigurno biti zajedničkih treninga učesnika sa poznatim rukometašicama.

Učesnici su smešteni u hotelu Park visoko ocenjenog sa četiri zvezdice. Hotel se nalazi u centru grada, tik uz SC Ruma gde se održavaju posebno osmišljeni i prilagođeni treninzi po pozicijama, pošto se koncept rada na kampu od starta zasniva isključivo na kvalitetnom i sadržajnom radu u hali dva puta dnevno za svaku grupu.

Najbolja igračica Srbije u protekloj deceniji, deo svog odmora sada već tradicionalno koristi da sa svojim timom deci prenese deo svog znanja i umeća, ali i da na kampu stvori istovremeno radnu i zabavnu atmosferu koju učesnici pamte čitav život.