RUKOMETNO LETO 2017: Peti kamp Andree Lekic u Vrscu


Generacije koje dolaze imaće i ovog leta priliku da u sjajnim uslovima i profesionalnom okruženju uče od Andree Lekić i njenog stručnog štaba na kampu u Vršcu. Posle Vrnjačke Banje(2x), Ohrida i Rume, rukometna fantazija najbolje srpske igračice u 21.veku nastaviće se u jednom od najlepših gradova Vojvodine.

Po prvi put, postoje dva termina kampa, prvi je od 25.juna do 1.jula, a drugi od 1.do 7.jula. Broj polaznika je kao i svaki put do sada zbog kvaliteta rada na treninzima ograničen na 80 po smeni. Očekuju se ponovo prijave iz desetak zemalja Evrope što je predhodnih godina postao standard, ali i lepo obeležje koje daje internacionalni karakter.

U svakoj smeni pored stalnog Andreinog prisustva sa decom radi 10 trenera, trener golmana, kondicioni trener, sportski psiholog, a u goste dolaze (sa pripremljenim predavanjima na temu pravilne ishrane, prevencije povreda) profesori sa Fakulteta za sport i Visoke sportske i zdravstvene škole.

Andrea svake godine ima podršku nekadašnjih i sadašnjih saigračica, tako da su kamp posećivale Kaća Tomašević, Sanja Damnjanović, Jovanka Radičević, Dragana Cvijić, Anja Althaus, a na kampu u Rumi specijalni gost bio je Žikica Milosavljević.

Svi treninzi će se odvijati fantastičnim uslovima koje pruža jedna od najboljih hala u zemlji, SC Milenijum, gde su ne tako davno igrani mečevi velikih rukometnih takmičenja, a gde će sa učesnicima raditi sjajni treneri za mlade igrače poput Gorana Cmiljanića, Sandre Kolaković, Vesne Bojković, Marije Lojanice, Branke Jovanović itd.

Prijave su u toku, a sve informacije možete pronaći ovde: https://lekicacademy.com/kamp-2017/