RAD SA DECOM: Andrea organizuje rukometni kamp


Kapiten rukometašica Srbije Andrea Lekić organizovaće u Vrnjačkoj Banji kamp za mlade igračice i igrače koji žele da rade, uče i napreduju uz smernice jedne od najboljih rukometašica današnjice i njenog stručnog tima.

Projekat kampa čiji se pristup i koncept dosta razlikuju se od svega sličnog što je do sada radjeno u Srbiji.

“Priznajem da organizacija kampa nije ni malo lak zadatak, ali mene to ispunjava. Privlači me i rad sa decom tako da je velika verovatnoća da ću se time baviti po završetku igračke karijere. Naravno da osećam i odgovornost prema sportu kojim se bavim jer je popularizacija rukometa proces koji ne sme da stane. Sve se poklopilo i mislim da je pravi momenat za akciju”, rekla je srpska rukometašica i dodala:

“Nadam se da će odziv da bude dobar jer smatram da su uslovi za boravak i rad polaznika kampa fenomenalni. Kao retko gde u Evropi. Trudimo se da razmišljamo o svakom detalju, a program je napravljen tako da osim treninga bude dosta edukativnih i zabavnih sadržaja. Dobri treneri i zanimljivi gosti učiniće te dane zaista idealnom prilikom da se nauči dosta toga. Volela bih da sam imala ovakvu priliku kada sam bila u njihovim godinama, i baš zbog toga sada želim da je pružim mladim igračicama i igračima koji su tek zakoračili u rukometni svet. I šta više da kažem osim – dodjite da se uverite šta radimo i kako radimo. Čekamo vas”.