PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: Vulkan izdavastvo


Vulkan izdavaštvo zauzima vodeće mesto među izdavačima u Srbiji i izdvaja se kao jedina izdavačka kuća koja pokriva sve književne žanrove. Ovog leta će knjige izdavačke kuće Vulkan biti u rukama učesnika 4.Medjunarodnog kampa Andrea Lekić koji se od 19.do 25.juna održava u Rumi. Podrška koju dobijamo od zvanično najboljeg izdavača prošle godine mnogo nam znači u promovisanju pravih vrednosti, a to su prijatelji iz Vulkana jasno prepoznali:

“Vulkan izdavaštvo ranije je već podržalo Rukometnu Akademiju Andree Lekić, i obzirom na to da smo bili prezadovoljni saradnjom, logičan korak je bio da nastavimo to i ove godine. Naša kuća se trudi da promoviše čitanje, a posebno je važno da se deca od malih nogu upoznaju sa dobrim knjigama. Smatramo i da je sport podjednako važan za razvoj svakog deteta, a Akademija Andree Lekić mesto je gde mladi sportisti mogu pored rukometnih koraka, da usvoje i mnoge druge vrednosti koje će im značiti u životu.”

IMG_5570aa-946x1024Vulkan istovremeno nudi aktuelne svetske bestselere i enciklopedije koje nikada ne zastarevaju, dečje edukativne naslove i nagrađivana dela domaćih autora. Na 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, Vulkan izdavaštvo je po treći put zaredom dobilo nagradu za izdavača godine, najprestižniju nagradu koju novinarski žiri dodeljuje izdavačima. Ovo priznanje zasluženo je višegodišnjim objavljivanjem enciklopedija, monografija, kapitalnih dela, svetskih klasika kao i dela savremene književnosti.

U Vulkan izdavaštvu konstantno prate sve svetske trendove u književnosti i trude se da objave najveće svetske hitove kako bi i čitaoci u Srbiji mogli da uživaju u njima. Vulkan je prepoznatljiv izdavač i sve nagrade koje su dobili obavezuju ih da i dalje budu najbolji i opravdaju ukazano poverenje.

VIDIMO SE U RUMI!