PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: Turisticka organizacija Srbije


Turistička organizacija Srbije se bavi promocijom turističke ponude Srbije na domaćem i inostranom tržištu. U cilju sprovođenja promotivnih aktivnosti TOS je prisutan na svim značajnijim sajmovima turizma u zemlji i inostranstvu, organizuje studijske posete za novinare i organizatore putovanja, član je i učestvuje u radu brojnih evropskih i drugih organizacija u turizmu. Na domaćem turističkom tržištu, TOS u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama gradova i opština radi na podizanju svesti građana da je Srbija turistička destinacija i njihovom okretanju domaćim turističkim centrima.

Koji su Vaši prioriteti u poslovanju?

Stvaranje pozitivnog stava o Srbiji, kao turističkoj destinaciji, kroz promovisanje prirodnog i kulturno istorijskog nasleđa, multikulturalne zemlje sa bogatom i različitom tradicijom, običajima i gastronomijom zemljom gostoprimljivih i srdačnih ljudi.

sturisticka organizacija srbijeKoliko Vam je bitna društvena odgovornost? Da li ste i ranije podržavali sportske organizacije?

Turistička organizacija Srbije spade u krug kompanija koje svojim delovanjem brine o dobrobiti društva kroz angažovanje u humanitarnim akcijama i podršku projektima mladih. Podrška različitim sportskim organizacijama i organizatorima sportskih kampova za mlade su aktivnosti koje TOS godinama unazad upražnjava kao deo promotivnih aktivnosti na gradnji pozitivnog imidža Srbije kao turističke destinacije.

Kako vidite saradnju sa Rukometnom Akademijom Andrea Lekić i koji je bio primarni cilj zbog koga ste odlučili da podržite Akademiju?

Promocija zdravog načina života , kao i saradnja sa svetski poznatim imenom u svetu sporta doprineće boljoj promociji turističke ponude Srbije među mladima, što je i osnovni razlog zbog kojih je Turistička organizacija Srbije odlučila da podrži Rukometnu akademiju Andree Lekić.