PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: Rauch Srbija


Kompanija Rauch, jedan od najvećih prouzvođača voćnih sokova u Srbiji, ali i na međunarodnom nivou, osnovana je početkom 20. veka kao mala porodična firma za proizvodnju voćnih sokova u Austriji. U Srbiji posluje od 2007. godine kada otvara fabriku u Koceljevi, da bi se poboljšalo snabdevanje u Srbiji i zemljama okruženja i učvrstila vodeća pozicija u ovom regionu. Od tada beleže rast prodaje, a njihovi sokovi postaju prepoznatiljiv brend i traženi sokovi našem tržištu.

12417564_1279164448777541_650376480812430966_nSa prometom od 861 miliona evra za godinu 2016, Rauch Grupa je daleko najveći proizvođač voćnih sokova i napitaka u Austriji, a odlučujuću ulogu takođe ima i na međunarodnom planu. Na tržištu je do danas plasirana široka paleta proizvoda, koju čine voćni koncentrati, u značenju voćnih sokova  kojima je delimično izdvojen vodeni sadržaj, kao i voćne arome, 100% izdvojene iz soka svežeg, ceđenog voća i direktno ceđeni sokovi od različitih vrsta voća, koji se mogu mešati po potrebi, kao i voćni pire / voćna pulpa (na primer, za proizvodnju džemova).

Svesni da je osim pravilne ishrane i unosa vitamina, po kojima su voćni sokovi Rauch prepoznatljivi, za pravilan razvoj dece neophodan i podjednako važan sport, Rauch Grupa je podržala Rukometnu akademiju Andree Lekić, obezbedivši na taj način učesnicima dovoljan unos vitamina svakog dana tokom trajanja kampa.

Koji su Vaši prioriteti u poslovanju?

-Ključ uspeha leži u rukama naših potrošača. Zbog toga su svi naši napori fokusirani na jedan cilj, a to je otkrivanje, prepoznavanje i ispunjenje potreba i želja naših ciljnih grupa. To je zato što mi želimo ne samo zadovoljne potrošače, već i entuzijaste. Mi ulažemo u stalno usavršavanje svojih zaposlenih da bismo povećali kvalitet kako unutrašnji, tako i spoljašnji i da se adaptiramo na promenljive zahteve klijenata i tržišta.

Kako vidite saradnju sa Rukometnom Akademijom Andrea Lekić i koji je bio primarni cilj zbog koga ste odlučili da podržite Akademiju?

-Smatramo da je sport jedan od ključnih elemenata za pravilan razvoj dece i omladine, naročito tinejdžerskog uzrasta. Isto tako, i pravilna ishrana i neophodan unos vitamina ne smeju biti zanemareni. Podržavamo sve ono čime se Rukometna akademija Andrea Lekić vodi u radu, a posebno nam je drago što osim trenera, u svom stručnom timu ima i nutricioniste i što podjednako veliki značaj pridaju ishrani mladih sportista.

12933111_1279163732110946_4112137990379089882_nU čemu se ogleda specifičnost Rauch sokova i koje su njihove prednosti za sportiste,naročito mlade, i njihove rezultate u sportu?

-U mnoštvu, među stotinu brendova, naši proizvodi su najčistiji voćni sokovi, nektari, voćna bezalkoholna pića stvorena od domaćeg ili egzotičnog voća i bobičastog voća, kao i filtrirani paradajz, pire jabuke, jabukovo sirće i sokovi od povrća. Putovanje je nagrada, čak iako je ponekad veoma dug. Upravo kao put koji prelaze pomorandže iz Brazila i sa Floride i postaju izvrstan voćni sok – kao što je HAPPY DAY, BRAVO ili FRESH- za Vaš doručak. Sokovi su idealni za opuštanje sportista, za povraćaj energije i neophodan unos voćnih vitamina.

VIDIMO SE U RUMI!