PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: Pirocanac


“Piroćanac” je osnovan 1996. godine i od tada ima primarni cilj kreiranja reprezentativnih artikala donjeg veša, programa za spavanje i bebi garderobe. U tom cilju zapošljava preko 100 stručnih kadrova. Pored moderne proizvodnje locirane u Arilju, firma svoje proizvode plasira širom Srbije i Crne Gore preko veleprodajnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Cetinju. Dugogodišnju uspešnu saradnju ostavaruje sa preko 600 maloprodajnih objekata širom zemlje koji u okviru svog asortimana imaju najkvalitetniji izbor. Kompletnu proizvodnu ponudu firma je ponudila kupcima i kroz lanac sopstvenih maloprodajnih objekata u Beogradu, Jagodini, Gornjem Milanovcu, Nišu, Užicu, Zlatiboru, Kragujevcu, Kraljevu,Valjevu,Vrnjačkoj Banji, Kruševcu, Novom Sadu, Šapcu i Arilju. Pored ponude u Srbiji proizvodi su dostupni u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

DJM_7097Za skoro dve decenije uspešnog rada dizajnerski tim prati modne trendove i za svoje umeće koristi proverene najkvalitetnije pamučne materijale u kreiranju prijatne i dopadljive bebi, dečije, ženske i muške odeće. Moskito, Pirouette, P-Max su robne marke koje objedinjuju kolekcije namenje svim uzrastima. Menadžerski tim ima primarni zadatak da osluškuje potrebe kupaca i usmerava proizvodni proces tako da sve više kupaca bude zadovoljno i da širi dobar glas o kvalitetnim proizvodima dostupnim svima.

Kako vidite saradnju sa Rukometnom Akademijom Anadrea Lekić, I da li ste se rado odazvali pozivu da podržite ovo sportsku Akadmeiju koja okuplja decu ne samo iz Srbije, već i iz drugih zemalja Evrope?

-Čast nam je da smo podržali ovaj projekat čime želimo da skrenemo pažnju na naše mlade sportiste, koji su najbolji ambasadori zdravog načina života među omladinom. Deci je omogućeno da, pored usavršavanja u sportu, upoznaju I razmene iskustva sa decom različitih nacionalnosti, steknu nova prijateljstva. Zbog toga nije bilo dileme da li ćemo podržati ovogodišnji kamp. Jako smo ponosni na inicijativu Andree Lekić, kao i na njene sportske uspehe. Smatramo da je ona simbol onoga što može da se postigne marljivim radom i kvalitetom, koji su i naš moto. Izuzetno nam je važno da poslujemo društveno odgovorno i dajemo doprinos zajednici i kvalitetu života svih nas, a kako bolje to uraditi, nego kroz ulaganje u omladinu i sport.

Ponosni smo što će učesnici ovogodišnje Rukometne akademije nositi majice od najkvalitetnijeg domaćeg pamuka tekstilne firme “Piroćanac”. VIDIMO SE U RUMI!