PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: NAXI radio


Naxi radio je najslušanija beogradska radio stanica. Osnovan 1994.godine, NAXI radio se tokom godina pozicionirao na medijskom tržištu Srbije kao najslušanija radio stanica u Beogradu sa preko 400 hiljada slušalaca na nedeljnom nivou. Zahvaljujući live streamingu NAXI se sluša i u zemljama regiona ali i širom sveta. Pored radio stanice portfolio NAXI brenda obuhvata i: NAXI Nacional- najveću radijsku mrežu u Srbiji, NAXI Digital- mrežu digitalnih radio stanica, NAXI portal ( naxi.rs), NAXI kamere, NAXI mobilne aplikacije i projekte NAXI Plaža i NAXI Oaza.

Pored najbolje domaće pop i soft-rock muzike, Naxi radio je prepoznatljiv i po kvalitetnom programu tokom celog dana i emisijama „Mojih 50“, „Jutro uz Filipa Ugrenovića“, „Prepodne sa Svetom Stefanovićem“, „Popodne sa Ivanom Drobnjaković“ i „Veče sa Dejanom Avramovićem“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O SARADNJI SA RUKOMETNOM AKADEMIJOM ANDREA LEKIĆ

-Naxi radio sa zadovoljstvom podržava rad Rukometne akademije Andree Lekić, jer se radio o vrhunskoj sportskinji sa kojom negujemo lepu saradnju i čijim se uspesima uvek radujemo. Cenimo njenu posvećenost sportu i mladima, kojima prenosi svoje znanje i iskustvo. Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama pokrenuti mlade da se više posvete sportu, kvalitetnije provedu vreme i žive u skladu sa našim sloganom “Opusti se i uživaj”.

UZIVAMO I SLUSAMO SVAKI DAN NAXI RADIO!