PRIJATELJI SU UVEK UZ NAS: Medisport


Jedan od svetskih lidera u sportskoj i fizikalnoj medicini, kompanija Medisport iz Italije , deo je našeg pobedničkog tima već četiri godine. Direktor Branko Erić sa ponosom ističe da je kompanija Medisport već nekoliko godina značajna logistička podrška svih sportova u Srbiji, kao i nacionalnih selekcija:

– Prioritet u poslovanju prosirenje dobre prakse u sportskoj medicini, primena novih metoda i priblizavanje sto vecem broju fizioterpeuta i lekara koji rade u sportu, fizikalnoj medicini i rehabilitaciji uopste. Uspesi firme smatraju se finansiski bilansi, ali nas uspeh je sto smo uspeli u nasoj nameri da nove metode lecenja uvedemo u praksu. Kao i sto smo uspeli u nekoliko navrata da spojimo sve klubove nasih sportskih liga bar kad je o medicini rec. Naravno mozemo istaci da smo nekoliko godina podrska, logistika sportu u Srbiji. Zajedno sa nasim sportistima bili smo na Olimpijadi u Londonu, spremamo Olimpijadu u Riju, bili smo sa mladim fudbalerima na Novom Zelandu prvaci Sveta, drugi u Evropi sa kosarkasima, prvi sa kosarkasicama, drugi na Svetu sa rukometasicama, kao i na mnogim klupskim i pojedinacnim takmicenjima.

medisport andrea lekicRedovno podržavate sportske dogadjaje, kako vidite saradnju sa našom akademijom?

-Podrzavamo kad smo u prilici i koliko nam to mogucnosti dozvoljavaju. Saradnju sa vasom Akademijom dozivljavamo kao toplu emociju prema svim učesnicima od prvog dana.

Šta je novo kod Vas i kakve planove imate u narednom periodu?

-Novosti ima stalno, konstantno pokusavamo da unapredimo svoj rad i priblizimo medicinskom osoblju, ali i stanovnistvu nove mogucnosti lecenja sa proizvodima Medisport.

Za više informacija posetite: www.medisport.rs

VIDIMO SE U RUMI!