Mediji najavili Andrein kamp u Rumi


Četvrta internacionalna Rukometna akademija „Andrea Lekić“ održaće se od 19. do 25. juna u Rumi. Učestvovaće više od 100 devojčica i dečaka, budućih i rukometaša koji će od proverenog tima, na čelu sa Andreom Lekić usavršiti svoje sportske veštine.

Andrea je okupila decu iz 10 zemalja Evrope, koja će sa stručnim štabom tokom sedam dana trajanja Akademije usavršiti i naučiti neke nove veštine ovog sporta i razviti pravilan pristup sportu i treninzima.

Sa polaznicima će raditi izuzetno posvećeni rukometni treneri: Goran Cmiljanić, Sandra Kolaković, Vesna Bojković i Zagorka Baštovanović, trener golmana Branka Jovanović, kondicioni trener Marija Lojanica, sportski psiholog, fizioterapeuti, nutricionista, a kao i prethodnih godina sa decom će biti Katarina Tomašević koja je zauzela poziciju demonstratora na treninzima.

Mediji u Srbiji lepo su ispratili pripreme za početak kampa. Naxi radio, Balkan Handball i Arena Sport, kao medijski partneri, ali u stopu su ih pratili Tanjug, B92, PRVA, Press, Sportski Žurnal, N1 i Sport Klub.

Hvala svima na podršci i vidimo se u Rumi!

mediji rukometna akademija andrea lekic jun 2016Screenshot 2016-06-09 16.19.46 mediji andrea lekic kamp jun 2016mediji andrea lekic kamp jun 2016 (2) mediji andrea lekic kamp jun 2016 (1) mediji rukometna akademija andrea lekic jun 2016 (2) mediji rukometna akademija andrea lekic jun 2016 (1)