GOST KAMPA U VRSCU: Trener golmana Vanja Radic


Peti kamp Andree Lekić za mlade rukometašice i rukometaše održaće se ovog leta u Vršcu, i to u dve smene. U prvoj smeni od 25.juna do 1.jula imaćemo zadovoljstvo da nas poseti trener golmana Vanja Radić koja već nekoliko godina živi svoj san u Finskoj. Vanja se po završetku karijere upustila u sve izazove koji sa sobom nosi trenerski posao i njeno ime se sve više vezuje za brojne kampove za golmane, ali i za trenerske seminare i edukacije.

vanja radic 2Sa velikim zadovoljstvom je prihvatila naš poziv i golmani koji dodju u prvu smenu kampa imaće sigurno priliku da nauče nešto novo: 

“S obzirom na to da zbog profesionalnog trenerskog angazmana na Medjunarodnom kampu golmana nisam mogla prihvatiti niti jedan od vasih par prijasnjih poziva, ovaj put me bas obradovalo to sto nam kampovi nisu u istom vremenskom periodu, i sto vas mogu posjetiti!

Kada smo Vanju pitali koji su njeni motivi da nam dodje u goste, odgovor je bio neočekivano iskren, ali sasvim jednostavan: 

“Smatram da je vas kamp trenutno, a i u zadnjih par godina, ubjedljivo najbolji kamp u Evropi i svijetu za individualni rad sa igracima! Sam pristup radu je visoko profesionalan, trenerski tim je pomno izabran, i nigdje drugdje na svijetu mladi igraci nece dobiti toliku raznovrsnost rada na individualnim vjestinama.

Činjenica da primate samo 80 igraca koji rade u 4 grupe govori dovoljno o fokusu ovog projekta na inidividualni razvoj svakog ucesnika! Uz sav vrhunski profesionalni rad, znam da je vas kamp ispunjen i zabavnim sadrzajem, predanoscu i pozitivnom energijom koje krase Andreu, te smatram da sve ovo cini nezaboravno i inspirativno iskustvo za sve i jednog ucesnika kampa!”


Da jako poštuje naš tim zadužen za golmane u sastavu Branka Jovanović i Katarina Tomašević potvrdjuju sledeće reči:

“Znam da kolegica Branka, uz Katarininu pomoc, radi sa golmanicama na vasem kampu. Poznavajuci golmanske uspjehe i kvalitete njih obje, te cinjenicu da Branka radi u Sloveniji sa golmanicama Krima i reprezentacije, jedva cekam razmjeniti trenerska iskustva i biti dijelom vase “rukometne čarolije”. Pored svega toga, Andreu smatram zaista posebno plemenitom osobom i predanim prijateljem, pa mi je neopisivo velika cast biti jedan od gostiju na ovom unikatnom projektu!”

VIDIMO SE U VRŠCU!