Rukometni-kamp-Andrea-Lekic

– – – 

Nasa misija su nasa deca. Ko ce da se bavi njima, ako ne najbolji medju nama? Ako ne sada, kada?

Imajte u vidu da su nase glavno obelezje enormna posvecenost sirenju znanja i vestina, tehnicko i sportsko usavrsavanje, kultura obracanja, opste obrazovanje i stvaranje timskog duha.

Ne propustite priliku da u vrhunskim uslovima i profesionalnom okruzenju ovog leta ucite od Andree Lekic i sjajnog strucnog tima na kampu u Vrscu!

– – – 

NAJBOLJIH SEDAM DANA OVOG LETA

u jednom od najlepsih krajeva Vojvodine

VRSAC

Grad Vršac sa svojih 40.000 stanovnika jedan je od najstarijih i najlepših gradova u Vojvodini. Smešten je na ivici panonske nizije, u podnožju Vršačkih planina, na 80 kilometara od Beograda. Okružen je Vršačkim planinama sa kojih se spušta svež šumski vazduh. Na njegovim padinama su najveće plantaže vinograda u našoj zemlji (preko 1750 ha) koje daju pečat razvoja ovog grada i okoline kroz istoriju.

Sportski centar Millennium predstavlja jedno od najlepših zdanja ovog tipa u Srbiji. Upravo ovde, održano je EP u košarci 2005. godine, Univerzijada 2009. godine, Evropska prvenstva u rukometu 2012 i Svetsko prvenstvo u rukometu za žene 2013 godine, kao i mnogo drugih međunarodnih sportskih takmičenja.

ISKORISTITE LETO

ZA STICANJE NOVIH ZNANJA I VESTINA NA KAMPU *ANDREA LEKIC 2017*

INFO

* Smeštaj u hotelu Srbija u Vršcu
* Komforne dvokrevetne sobe
* Tri obroka i užina prema sportskom jelovniku
* Vrhunski program treninga 
* Svi treninzi u hali Milenijum
* Rukometni treninzi dva puta dnevno 
* Kondicioni treninzi
* Zdravstvena služba
* Edukativni program
* Obezbedjena flasirana voda za trening
* Zabavni program sa animatorom
* Zajednički odlazak na bazen
* Majice sa obeležjima akademije
* Diplome i pokloni prijatelja kampa

milenijum-vrsac

 INFORMACIJE 

– – – 

Gde se odrzava kamp? 

U Vršcu. Učesnici su smešteni u hotelu Srbija u centru grada, a svi treninzi su u hali Milenijum.

– – – 

Kada se odrzava kamp? 

Kamp se odrzava u dve smene: 

I smena: 25.06 – 01.07.2017.

II smena: 01.07 – 07.07.2017.

– – – 

Ko se moze prijaviti? 

Devojčice i dečaci iz bilo koje zemlje koji treniraju rukomet u bilo kom klubu uzrasta od 10 do 18 godina

ZA DECU IZ VRŠCA I OKOLINE POSEBNA PONUDA: POZOVITE 064 63 55 003

– – – 

Kako se prijavljuje?

Popunjavanjem online prijave na sajtu, pozivom na broj +381 64 63 55 003 ili nas kontaktirajte preko maila office@lekicacademy.comprijava-2017-kamp-1

– – –

Cena:

Cena kampa je 32 000 dinara ( ili 270 eura za EX-YU i inostranstvo)

Mogucnost placanja u ratama do pocetka kampa 

Prijava će biti potvrdjena telefonom ili mailom posle uplate prve rate. Uputstvo za uplatu u dinarima iz Srbije je na linku ispod, a za uplate van Srbije dobijate drugo uputstvo uputstvo

– – –

 • andrea-dan1-032– – –

 • U cenu je ukljuceno:

6 punih pansiona u dvokrevetnim sobama sa klimom, televizorom i WI-FI pristupom

3 obroka i uzina

hotelsko osiguranje

boravisna taksa

vrhunski trenazni program sa sjajnim trenerskim timom u jednoj od najboljih dvorana u zemlji – hali Milenijum

stalni nadzor fizioterapeuta

odlazak na bazen

poklon paket (majice i promo materijal)

flasirana voda za treninge

edukativna predavanja gostujućih profesora sa fakulteta

radionica sa sportskim psihologom

zabavni program sa animatorom 

– – –

U cenu nije uključen prevoz 

U slučaju odustajanja na manje od 30 dana pre početka kampa, prvu ratu u iznosu od 5000 dinara (ili 50 EUR za inostranstvo) ne refundiramo

– – –

OBAVEZNA JE PISMENA SAGLASNOST RODITELJA I LEKARSKI PREGLED

– – –

vrsac-2vrsac-1

*IZABERITE SMENU KOJA VAM ODGOVARA*

I SMENA

 • 25.jul - 1. jul 2017
 • Hotel Srbija - Vrsac
 • Hala Milenijum
 • 80 ucesnika - 4 grupe

HOTEL SRBIJA

 • 7 dana
 • Polaznici od 10 do 18 godina
 • U SVAKOJ SMENI: Andrea Lekic + 10 trenera + gosti + fizioterapeuti + sportski psiholog + edukativna predavanja
 • WI-FI u dvokrevetnim sobama

II SMENA

 • 1.jul - 7. jul 2017
 • Hotel Srbija - Vrsac
 • Hala Milenijum
 • 80 ucesnika - 4 grupe

page hotel srbija

– – – 

PONOSNI SMO NA NAS STRUCNI TIM 

– – – 

Andrea Lekić

Andrea Lekić

SRCE I DUSA AKADEMIJE

Najbolja igračica sveta, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, osvajač Lige šampiona i najbolji srednji bek Evrope: “Neizmerno je zadovoljstvo gledati decu kako upijaju sve što im se priča. Prepoznavati tu želju u očima i trud koji ulažu da ispune zahteve trenera. Gledati stalnu potrebu za dokazivanjem. To je magnet koji moj stručni tim i mene neprestano privlači i daje neverovatnu energiju za rad. Dečija radost i kreativnost su nešto najlepše na svetu.”

Goran Cmiljanić

Goran Cmiljanić

RUKOMETNI TRENER

Maksimalno posvecen sa pozitivnim pristupom zivotu i treninzima: “Na akademiji radim sa najvecom radošcu i uzbudjenjem. Iskrena želja i potreba, da uz Andreinu energiju, znanje i ljubav prema deci i rukometu, i ja pokušam da omogucim mladim zaljubljenicima u ovaj caroban sport da dožive bar deo onoga što su nama sport i rukomet darovali. I istovremeno omogucili da u svakoj novoj životnoj situaciji ostanemo smireni i sigurni da rešenje uvek postoji.”

Vesna Bojković

Vesna Bojković

RUKOMETNI TRENER

Profesorka fizicke kulture, radi sa decom preko 15 godina: “Motiv mog životnog poziva je rad sa mladim igracima i njihovom usmeravanju ka najvišim ciljevima i ambicijama, uz svesrdno zalaganje da kroz sport i trening postanu dobri ljudi. Najveca draž trenerskog posla i jeste da se jednog dana vidi kako igrac napreduje, pobedjuje i dodje do uspeha koji je želeo. Andrea je najbolji primer kako se stiže do cilja.”

Sandra Kolaković

Sandra Kolaković

RUKOMETNI TRENER

Nosilac nacionalnog priznanja, nekadašnja reprezentativka i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu, kao i klupski šampion Evrope: Ljubav i strast koju sam osecala prema rukometu dok sam bila na terenu kao igrac, a koju sada osecam kao trener prilikom edukacije i obuke mladih sportista, zelim da prenesem na mladje generacije. Zelela bih da i oni ovladaju ovom divnom vestinom, a to je ujedno i glavni motiv mog rada na kampu. Takodje je izvanredan osecaj raditi u drustvu izvrsnih saradnika i istomisljenika koji odlicno poznaju svoj posao."

Branka Jovanović

Branka Jovanović

TRENER GOLMANA

Nosilac nacionalnog priznanja, nekadašnji kapiten reprezentacije, osvajač medalja na Svetskim prvenstvima i klupski šampion Evrope, sada trener golmanki u Krimu i reprezentaciji Slovenije: “Tokom profesionalne karijere imala sam priliku da radim sa mnogo vrhunskih trenera i golmana iz svih rukometnih škola, tako da imam stalnu potrebu da sve steceno prenesem na generacije koje dolaze. Želim da ih prosto naucimo pravilnom radu, kao i da dobijaju smernice kako kasnije da nastave da rade kada se vrate u klubove pošto najveci broj klubova ne posvecuje dovoljno pažnje radu sa golmanima.”

Marija Lojanica

Marija Lojanica

KONDICIONI TRENER

Profesorka fizičke kulture i kondicioni trener rukometašica Vardara: “Deci treba omoguciti pravilan sportski razvitak i usmeriti ih na pravi put . Mislim da je akademija odlicno mesto za to. Veoma poštujem uloženi trud, volju, želju i ljubav ka rukometu Andree Lekic koja je idol mladima koji se bave sportom. Moj cilj je da približim deci znacaj kondicije i znacaj dobrog oporavka posle treninga i utakmice. Takodje želim da im dajem osnovne smernice pravilne ishrane jer se u trenažnom procesu u klubovima najmanje prostora i znacaja pridaje tome. “

Katarina Tomašević

Katarina Tomašević

GOST AKADEMIJE

Ministarka odbrane, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu “Rad sa decom je prelepo iskustvo za mene. Nisam prvi put u ulozi trenera, ali sam verovatno po prvi put tako ozbiljno shvatila svoju ulogu. Privlaci me da radim sa decom koja se trude da vredno rade i upijaju svaku moju rec. Svaki moguci savet. Zato i mogu da treniram sa njima po ceo dan. Želim da im prenosim svoja iskustva i koliko god je moguce ukazujem da moraju biti beskrajno uporni i posveceni onome što rade.”

Sanja Damjanović

Sanja Damjanović

GOST AKADEMIJE

Sanja Damnjanović je bila birana za najboljeg levog beka Evropskog prvenstva 2012 i Svetskog prvenstva 2013. Ima osvojenu srebrnu medalju sa reprezentacijom Srbije. Branila je boje Zemuna, Radničkog, Naise, Krima, Zaječara, Podravke i Viborga, a trenutno igra u skopskom Vardaru zajedno sa Andreom Lekić. “Drago mi je što sam deo Andreine akademije. Mnogo puta sam joj rekla svaka ti čast na trudu, volji i želji da radiš sve ovo. Zaslužuje ogromno poštovanje zbog toga. Deca su slatka i simpatična, traže autograme i znam da im znači pogled, pokret i svaka komunikacija. A meni sve to prija. “

Vanja Radić

Vanja Radić

GOST AKADEMIJE

U prvoj smeni od 25.juna do 1.jula imaćemo zadovoljstvo da nas poseti trener golmana Vanja Radić. Vanja se po završetku karijere upustila u sve izazove koji sa sobom nosi trenerski posao i njeno ime se sve više vezuje za brojne kampove za golmane, ali i za trenerske seminare i edukacije. “Smatram da je vas kamp trenutno, a i u zadnjih par godina, ubjedljivo najbolji kamp u Evropi i svijetu za individualni rad sa igracima! Sam pristup radu je visoko profesionalan, trenerski tim je pomno izabran, i nigdje drugdje na svijetu mladi igraci nece dobiti toliku raznovrsnost rada na individualnim vjestinama."

– – – 

Sve ono sto mi jesmo i kako radimo sa polaznicima, tesko je objasniti u nekoliko reci i zato obavezno pogledajte specijalnu emisiju koju je emitovala Arena sport o nama. 

– – – 

– – – 

Pogledajte samo delic razlicitih desavanja na kampu tokom nedelju dana. Treniramo maksimalno, ali se maksimalno i zabavljamo kada se treninzi zavrse.

– – – 

– – – 

Zvanican sajt Evropske rukometne federacije sa puno pohvala svake godine isprati kamp Andree Lekic. Procitajte sa koliko postovanja i divljenja govore o nasem kampu.

– – – 

ehflogo

LETO 2013 Vrnjacka Banja – Srbija

LETO 2014 Vrnjacka Banja – Srbija 

LETO 2015  Ohrid – Makedonija

LETO 2016 – Ruma – Srbija 

– – – 

PROVEDI NEDELJU DANA NA NAJBOLJEM RUKOMETNOM KAMPU U REGIONU. U PRAVOM PROFESIONALNOM OKRUZENJU I VRHUNSKIM USLOVIMA 

– – – 

– – – 

prijava